Форма авторизації

postheadericon Запитання

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтеся, будь ласка, за телефоном «Цілодобової варти» 15-60 чи на електрону адресу support@vmr.gov.ua.

Запитання

Відповідь

1

Як мені зареєструватися у разі відсутсті електронної адреси? В полі «електронна адреса»  введіть адресу службової поштової скриньки dnz@vmr.gov.ua. У разі зміни статусу з Вами зв’яжуться представники дитячого садочку або оператор департаменту освіти.

2

В реєстраційній формі вказувати адресу проживання чи реєстрації? Вказуйте адресу, за якою Вас можна знайти у разі потреби.

3

Де можна вказати час, коли ми хочемо піти до садочка? В полі «Пимітки» Ви можете написати бажаний час вступу дитини до дитячого садочку. Програма автоматичо реєструє рік вступу станом на 1 вересня: група раннього віку – до 3 років, молодша група – від 3 до 4 років, середня – від 4 до 5 років, старша – від 5до 6 років.

4

Чи обов’язково приходити до міської ради, щоб зареєструватися до дитячого садочка? Необов’язково, якщо у Вас є доступ до Інтернету, Ви самостійно можете зареєструватися на сайті Вінницької міської ради.

5

Як зареєструвати заявку, якщо свідоцтво про народження  в іншій країні? У разі наявності свідоцтва про народження з інших країн реєстраційна картка в полі «серія і номер» свідоцтва заповнюється наступним чином:

серія

номер

9-ПО

(перші великі 2 літери від назви країни, Португалія – ПО, США – СШ.

«9-» не змінюється )

6 останніх цифр оригінального свідоцтва про народження. Якщо в номері свідоцтва менше 6 цифр, наприклад 1456, то записується 001456.

Повинно бути обов’язково 6 цифр.

9-ВЕ (Великобританія)

459876

6

Якщо старша дитина ходить до цього садочка, де про це можна вказати? В полі «Примітка» Ви можете вказати дану інформацію.

7

Коли буде змінено статус? Статус буде змінено наприкінці серпня –вересня в садочку , коли формуються групи. Проте, у разі наявності вільних місць в дитячому садочку, зміна статусу може відбутися протягом року, про що Вам буде повідомлено листом на Вашу електронну адресу. Відслідковуйте Ваш статус на сайті.

8

При реєстрації ми не ввели електронну адресу, яким чином ми взнаємо про зміну статусу? Про зміну статусу Вам повідомлять представники дитячого садочку або працівник департаменту освіти міської ради по телефону.

9

Куди і коли нести документи на зарахування? З моменту отримання повідомлення, що Ваш статус змінено, Вам надається 30 днів, щоб звернутися до адміністрації дитячого садочку щодо зарахування Вашої дитини.

10

В реєстраційній формі вказувати мікрорайон проживання? В реєстраційній формі Ви обираєте мікрорайон розташування дитячого садочку, до якого Ви бажаєте зарахувати Вашу дитину.

11

Як можна додати електронну адресу до вже зареєстрованої заявки? Можете відправити додаткову інформацію на електроннy адресу support@vmr.gov.ua.

 

12

Ми зареєстровані 120, а в садочку буде сформовано тільки 3 групи, це означає, що ми залишимося без садочка? В такому разі Вам буде запропонований дитячий садочок, який знаходиться у вибраному Вами мікрорайоні і де є в наявності місця. Перед реєстрацією ознайомтесь з інформацією щодо наповненості груп садочку.

13

При заповненні реєєстраційної форми з’являється повідомлення, що така дитина вже зареєстрована, що нам робити? Даний випадок свідчить, що з метою реєєстрації до декількох садочків, хтось сфальсифікував номер свідоцтва про народження. Зверніться до працівників департаменту освіти міської ради.

14

Де можна прописати мобільний телефон одного з батьків? Ви можете прописати номер мобільного телефону в полі «Робочий телефон» чи в полі «Домашній телефон» у разі його відсутності.

15

Якщо ми хочемо відвідувати садочок санаторного типу (спеціальну групу), де потрібно це вказати? В реєстраційній формі  ставити галочку в полі «Необхідний садчок  компенсую чого типу», далі обов’язково вказати вид фізичного порушення (вада зору, вада опорно-рухового апарату тощо).

16

Як отримати направленя департаменту освіти до садочка санаторного типу чи спеціальної групи? Для зарахування до санаторного садочку (спеціальної групи) Вам необхідне направлння департаменту освіти. Після зміни статусу Ви подаєте до Прозорого офісу Вінницької міської ради наступні документи:

  • свідоцтво про народження (копія);
  • паспорт одного з батьків (копія);
  • ідентифікаційний код (копія);
  • висновок психолого-медико-педагогічної консультації м. Вінниці або заключення лікувально-контрольної комісії територіального лікувально-профілактичного закладу чи тубдиспансеру.

17

Чи є пільги в одинокої матері? Пільги при зарахуванні до дитячого садочку мають вдови та вдівці.

18

Чи потрібно реєструватися до відомчих приватних садочків? В м. Вінниці функціонує 1 відомчий садочок (ДНЗ № 39) та 3 приватних садочка («АІСТ», «Дельфін» та Св. Миколая), до яких не потрібно реєструватися. Звертайтеся до адміністрації навчальних закладів щодо зарахування.

 


Календар постів
Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Випадковий мульт

Return to Top ▲Return to Top ▲